Enkele recente referenties

Ervaringen van patiënten
 

Ik wil ook een referentie plaatsen

‘Als junk binnen gekomen, naar buiten als mens’

Als junk binnengekomen. Ik was verslaafd aan alcohol en drugs. Een paar maanden later liep ik naar buiten als mens! Uitstekend team van behandelaren, ervaringsdeskundige en psychiater. Zij zijn geen tovenaars. Dat ben je zelf. Ik moest slechts één ding doen: alles veranderen. Hier hebben zij mij op liefdevolle wijze bij geholpen op psychologisch, emotioneel, sociaal en spiritueel gebied. Mijn leven is in alle aspecten verbeterd. Ik ben helemaal tevreden! (behandeling Venlo)

- Anoniem

‘Goed geholpen met mijn klachten’

Ik ben goed geholpen met mijn klachten en mijn verslaving. Ik ben meerdere keren opgenomen geweest, maar deze keer kwam ik er daadwerkelijk sterker uit. Een hele goede behandeling en uitstekend personeel. (behandeling Heerlen)

- Anoniem

‘Behandeling confronterend’

Ik heb de behandeling als confronterend ervaren. De inzichten en patronen herkennen, hebben mij een basis gegeven waarmee ik verdere stappen kan maken in mijn herstel. Tevens helpt het inzicht in mogelijke verdere problematiek (persoonlijkheid en trauma) om na deze nazorg verder te gaan aan mezelf werken. (behandeling Sittard)

- Anoniem

Copyright © Soberhouse.nl | Vincere Groep - Privacyverklaring - Disclaimer