Sittard

Het Sober Living House (SLH) in Sittard bevindt zich dichtbij de behandellocatie. Als patiënt volg je van 9.00 tot 17.00 uur een behandeling en aansluitend kun je in het verderop gelegen SLH verblijven. Er zijn 10 plekken. De slaapkamers zijn ingericht voor 2 personen. 

 

Lees verder

Venlo

Het Sober Living House (SLH) in Venlo bevindt zich bij de behandellocatie. Als patiënt volg je van 9.00 tot 17.00 uur een behandeling en aansluitend kun je in hetzelfde pand verblijven. Er zijn 6 plekken. De slaapkamers zijn ingericht voor 2 personen.

 

Lees verder

Heerlen

Het Sober Living House (SLH) in Heerlen bevindt zich bij de behandellocatie. Als patiënt volg je van 9.00 tot 17.00 uur een behandeling en aansluitend kun je in hetzelfde pand verblijven. Er zijn 9 plekken. De slaapkamers zijn ingericht voor 2 personen. 

 

Lees verder

Amsterdam

Het Sober Living House (SLH) in Amsterdam bevindt zich op een half uurtje fietsen van de behandellocatie. Als patiënt volg je van 9.00 tot 17.00 uur een behandeling en aansluitend kun je in het verderop gelegen SLH verblijven. Er zijn 5 plekken. De meeste slaapkamers zijn ingericht voor 2 personen.

 

Lees verder

Copyright © Soberhouse.nl | Vincere Groep - Privacyverklaring - Disclaimer